Elektron kutubxona
ISBN:
Muallif:Q.H.Majidov, F.B.Ashurov va boshqalar
Til:O'zbek
Yozuv:Lotin
Resurs turi:Darslik
Betlar soni:334
Adadi:521
Nashriyot: BUXORO
Nashr yili: 2020
Kitob tavsifi
Darslikda " Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari " fani bo‘yicha umumiy tushunchalar, oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarish texnalogiyasi va usullari, ularning sifat ko‘rsatgichlarini baholanishi va tahlil etilishi, xom ashyo va tayor mahsulotlarni saqlash va qayta ishlash ularni nazariy jihatdan baholash, texnologik jarayonlarni va ularning usullarini amalga oshirish shart-sharoitlarini o‘rganish, baholanish ko‘rsatkichlari va ularning sifat belgilari keltirilgan.