Elektron kutubxona
ISBN:
Muallif:Q.X.Majidov, R.A.Maxmudov, Q.Yu.Maxmudov, N.Q.Majidova.
Til:O'zbek
Yozuv:Lotin
Resurs turi:Darslik
Betlar soni:244
Adadi:521
Nashriyot: BUXORO
Nashr yili: 2020
Kitob tavsifi
Darslikda biokimyo va moyli xom-ashyolar tovarshunosligi hamda oziq-ovqat mahsulotlari texno-kimyoviy nazorat bo’yicha tushunchalar, o’simliklar xujayrasining anatomik tuzilishi va biokimyoviy funktsiyasi, oqsillarning umumiy xossalari, uglevodlar, yog’lar, lipidlar va yog’da eriydigan pigmentlar, mumlar, fosfatidlar, vitaminlar, fermentlarning umumiy xossalari, spirtli bijg’ish, fotosintez va moyli xom-ashyolar turlari, ularning morfologik tuzilishi, urug’larning sanoatda qo’llaniladigan.